I still can't add pictures to the image gallery.

I still can't add pictures to the image gallery. Author Topic: I still can't add pictures to the image gallery.  (Read 810 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DCI forum

I still can't add pictures to the image gallery.
Re: I still can't add pictures to the image gallery.
« Reply #13 on: Fri October 20, 2017, 06:06:36 PM »
I can't attach files either.

Did you try uploading a picture or file recently, as the last upload in the gallery is from September 30?

BTW is that is issue of the news forum not opening, Donald reported earlier, resolved? I had/have the same issue.
« Last Edit: Fri October 20, 2017, 06:09:15 PM by DCI forum »

Offline Bob Perry of Web Presence Consulting

  • WPC Proprietor/Founder
  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • I still can't add pictures to the image gallery.
  • Posts: 43
  • Total likes: 0
  • Member Endorsements +15/-0
  • (T)ogether (E)veryone (A)chieves (M)ore
    • Web Presence Consulting
I still can't add pictures to the image gallery.
Re: I still can't add pictures to the image gallery.
« Reply #14 on: Fri October 20, 2017, 06:26:59 PM »
One more time please, just made another change, what kind of errors do we see now? should be different...
Best Regards,
Bob Perry

I still can't add pictures to the image gallery.

"The world is moving so fast these days that the man who says it can't be done is generally interrupted by someone doing it." Elbert Hubbard

Offline donaldk

I still can't add pictures to the image gallery.
Re: I still can't add pictures to the image gallery.
« Reply #15 on: Fri October 20, 2017, 06:44:29 PM »
First trying the attachments option

Offline donaldk

I still can't add pictures to the image gallery.
Re: I still can't add pictures to the image gallery.
« Reply #16 on: Fri October 20, 2017, 06:54:24 PM »
Huh

An Error Has Occurred!
You already submitted this post! You might have accidentally double clicked or tried to refresh the page.

But it doesn't show.

To recoup, the jpg file attachment loads, but then the next page should load, but it is just a white page.

Offline donaldk

I still can't add pictures to the image gallery.
Re: I still can't add pictures to the image gallery.
« Reply #17 on: Fri October 20, 2017, 06:59:24 PM »
An Error Has Occurred!
The file has a invalid extension (jpg)

When trying to upload the image to the gallery.

So still the same error.

Offline Bob Perry of Web Presence Consulting

  • WPC Proprietor/Founder
  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • I still can't add pictures to the image gallery.
  • Posts: 43
  • Total likes: 0
  • Member Endorsements +15/-0
  • (T)ogether (E)veryone (A)chieves (M)ore
    • Web Presence Consulting
I still can't add pictures to the image gallery.
Re: I still can't add pictures to the image gallery.
« Reply #18 on: Fri October 20, 2017, 07:26:19 PM »

Okay, what about attaching that same file as attachment here?


Offline donaldk

I still can't add pictures to the image gallery.
Re: I still can't add pictures to the image gallery.
« Reply #19 on: Fri October 20, 2017, 07:34:36 PM »
That's what I tried first in the message above that one, it resulted in the white page. http://dci-forum.com/index.php?action=post2;start=0;board=20

Have to clear the attachment to post this reply. So select file, hit post button,it starts uploading and the loads the page linked above, only it only loads the white background, nothing else.

Offline Bob Perry of Web Presence Consulting

  • WPC Proprietor/Founder
  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • I still can't add pictures to the image gallery.
  • Posts: 43
  • Total likes: 0
  • Member Endorsements +15/-0
  • (T)ogether (E)veryone (A)chieves (M)ore
    • Web Presence Consulting
I still can't add pictures to the image gallery.
Re: I still can't add pictures to the image gallery.
« Reply #20 on: Fri October 27, 2017, 11:57:17 PM »
@donaldk I just did two successful individual .jpg uploads, see if mass uploading is working now please...

Offline donaldk

I still can't add pictures to the image gallery.
Re: I still can't add pictures to the image gallery.
« Reply #21 on: Sat October 28, 2017, 04:59:10 AM »
Bob, thank you for trying. I see your pictures in the gallery. There is no mass upload option, so I can't try that one. I tried both chrome and firefox, both my account and the test account, and both still give me the filetype error following upload of a couple of individual images.

Offline Bob Perry of Web Presence Consulting

  • WPC Proprietor/Founder
  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • I still can't add pictures to the image gallery.
  • Posts: 43
  • Total likes: 0
  • Member Endorsements +15/-0
  • (T)ogether (E)veryone (A)chieves (M)ore
    • Web Presence Consulting
I still can't add pictures to the image gallery.
Re: I still can't add pictures to the image gallery.
« Reply #22 on: Sat October 28, 2017, 08:30:55 AM »

Okay donald, please attach the same file you are attempting to upload to this thread, it is important that you use the same file(s) that you are attempting to upload to the galleries, this is crazy what is going on here, the system is not giving me much information to go by for diagnosis of this problem...

Offline donaldk

I still can't add pictures to the image gallery.
Re: I still can't add pictures to the image gallery.
« Reply #23 on: Sat October 28, 2017, 08:54:29 PM »
I can't post a reply with images attached, the attachments upload, then the new page is loaded, and it is just all white, so not loading/rendering. Just like before. I can only send a reply after clearing the attachments.

These were just two of the files i tried, I tried more, all failed with the jpg type error.

Uncheck the attachments you no longer want attached:
 P1017881.JPG
 James Butler - Dolby_Tradeshow1970s.jpg

I have to refresh and paste the text back in, as it gives the error, message already submitted.

Offline donaldk

I still can't add pictures to the image gallery.
Re: I still can't add pictures to the image gallery.
« Reply #24 on: Sat October 28, 2017, 08:59:54 PM »
When I go back after the message was not posted due to the already submitted error, then refresh the page and paste back the message body. It turns out one of the two files was no longer unchecked and it uploaded, and the message was posted. But only one of two attachments. Not sure why it was attached, and the other not.

I had previously tried both attaching and uploading it multiple times eac time seeing error messages, no new posts.
« Last Edit: Sat October 28, 2017, 09:02:50 PM by donaldk »