clicking on the link loads a new post message page

clicking on the link loads a new post message page Author Topic: clicking on the link loads a new post message page  (Read 219 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline donaldk

clicking on the link loads a new post message page
clicking on the link loads a new post message page
« on: Fri October 20, 2017, 07:38:04 PM »
testing again

Linkback: http://dci-forum.com/dci-site-announcementsqanda-issues-reporting-forum/20/clicking-link-loads-new-post-message-page/2396/

Offline donaldk

clicking on the link loads a new post message page
Re: clicking on the link loads a new post message page
« Reply #1 on: Fri October 20, 2017, 08:11:22 PM »
clicking on the link loads a new post message page

Offline donaldk

clicking on the link loads a new post message page
Re: clicking on the link loads a new post message page
« Reply #2 on: Fri October 20, 2017, 08:18:04 PM »
test 2

Offline Bob Perry of Web Presence Consulting

  • WPC Proprietor/Founder
  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • clicking on the link loads a new post message page
  • Posts: 42
  • Total likes: 0
  • Member Endorsements +15/-0
  • (T)ogether (E)veryone (A)chieves (M)ore
    • Web Presence Consulting
clicking on the link loads a new post message page
Re: clicking on the link loads a new post message page
« Reply #3 on: Fri October 20, 2017, 09:17:13 PM »
okay, the problem was indeed with the file itself, remove the underscore at the beginning of filename and you'll be good to go...
Best Regards,
Bob Perry

clicking on the link loads a new post message page

"The world is moving so fast these days that the man who says it can't be done is generally interrupted by someone doing it." Elbert Hubbard

Offline donaldk

clicking on the link loads a new post message page
Re: clicking on the link loads a new post message page
« Reply #4 on: Fri October 20, 2017, 09:24:29 PM »
Nope that one was not tried before. I tried a few others, that did not work, however i could not post the message, so have to cut and oaste and start a new reply instead.

Several other jpegs do not work, the one i could not uploa when i hit the datalimit, but also one from the same group, that i did manage to upload prior to the limit errors. It did and does not work ever since the filetype errors started popping up. Still getting the white page error.

So here's the message that did not get thrugh:

testing 3

okay that jpg does not work,white page again.

let's try another

And another, each time i get the white page

And when I finally post this i get the following error again, and of course the message has not been posted before.

An Error Has Occurred!
You already submitted this post! You might have accidentally double clicked or tried to refresh the page.